Friday, January 28, 2011

Rapport från en ankdamm

Onsdagen den 27 Januari 2011:Världens marknader dinglande i livsfarlig osäkerhet,arabvärlden brinner i uppror.Och vad rapporterar de statliga svenska TV-programmen ?

Att blyföroreningar har hittats i en myndighets kaffemaskin.För svenska statliga medier existerar i första hand myndigheters problem.Den som gör sig mödan att kontrolera en månad kommer att se att vi har rätt på denna sida.

2 comments:

 1. Rose Marie Andersson, som brukade illustrera Din spalt i Moderna Tider, ställer ut runt hörnet. Kanske har Du tid och lust att promenera förbi någon dag under tiden? Kolla gärna på:
  http://admin.getanewsletter.com/t/v/Ccs2ohO63EdMQ/
  hjärtliga hälsningar från hennes gudmor

  ReplyDelete
 2. Jag har med nöje följt dig och dina många gånger insiktsfulla kommentarer till saker och ting i vår närhet. Den här gången ser jag en äldre man som "von oben" betraktar en händelse som utifrån ett perspektiv som inte riktigt hör hemma i offentligheten. Eftersom jag gillar dina tankar i övrigt så låter jag den här arkiveras under etiketten;
  en tanke är så bra som omvärlden uppfattar den eller skulle tänka sig
  att uppfatta den om de förstod. Är bara en enkel fotograf som varit därute, men jag kanske inte förstår. Men kommentaren påminner mig för mycket om Nietsche /björn

  ReplyDelete